Sport

Tilløbet har været langt men nu er springet taget. Business Incubation er i sport under “Sports 8 by Business Incubation”. Det er vores ønske og mål at kunne præsenterer en række nye og unikke produkter til hele sportens verden der kan forebygge og hjælpe på skader.

Vi ligger stærk ud med Herzog Compression Socks og Herzog Compry Cool.

Herzog Logo

Herzog Compression Socks er en serie af high-end kompressionstrømpe og kompressionsrør produkter, der i performance og kvalitet er niveauet over de allerede kendte produkter på markedet.

Herzog Pro-Compression har hele 30 mmHg kompression ved ankelen og et medicinsk korrekt faldende tryk op ad læggen. Herzog Herzog Pro-Compression kan varmt anbefales til alle sportsgrene hvor der løbes, hoppes eller springes – boldsport, ketchersport, gymnastik, atletik, triathlon osv.

Herzog Ankle-Arch Compression er en unik kort strømpe med kompression der understøtter svangsenen, den nederste del af akillessenen og nederste del af læggen. Herzog Ankle-Arch Compression kan anbefales til alle atleter og vandrer der har problemer med hævede fødder, overbelastet eller nedsunket svang eller som blot har behov for en high-end sportsstrømpe.

Download Herzog Katalog her

Herzog Brochure

 

Herzog Compry Cool er et plug and play system, der gør RICE (Rest – Ice – Compression – Elevation) behandling simplere og bedre end nogensinde før. Compry Cool er et lille kompakt system, der styrer den svære køle- og kompressionsproces. Systemet består af anatomiske bandager med separate luft- og væskekamre til kompression og køling på én og samme tid og en styreenhed med indbygget isvandsbeholder til styring af temperatur (3 niveauer) og kompression (15, 50 og 75 mmHg).

Fleksibel – Mobil – Simpel

Compry Cool klargøres på minutter og står stand-by i timevis. Fyld den medfølgende beholder med is og vand, forbind styreheden til den eller de rette bandager via den medfølgende slange, tænd for styreenheden og vælg kompression- og temperaturniveau – resten er automatisk.

Systemet vejer mindre end 5 kg og med det indbyggede batteri kan Compry Cool kører autonomt op til 6 timer. Tasken er isoleret og holder isvandet koldt. Derfor kan Compry Cool medbringes overalt på stadions, idrætshaller, træningsanlæg, omklædningsrum, behandlerrum, hjemme og hotelværelser altid klar til brug.

Download Compry Cool brochure her

Compry Cool Brochure

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact us