Compry Cool RICE System

Compry Cool Double

Herzog Compry Cool er et plug and play system, der gør RICE (Rest – Ice – Compression – Elevation) behandling simplere og bedre end nogensinde før. Compry Cool er et lille kompakt system, der styrer den svære køle- og kompressionsproces. Systemet består af anatomiske bandager med separate luft- og væskekamre til kompression og køling på én og samme tid og en styreenhed med indbygget isvandsbeholder til styring af temperatur (3 niveauer) og kompression (15, 50 og 75 mmHg).

Fleksibel – Mobil – Simpel

Compry Cool klargøres på minutter og står stand-by i timevis. Fyld den medfølgende beholder med is og vand, forbind styreheden til den eller de rette bandager via den medfølgende slange, tænd for styreenheden og vælg kompression- og temperaturniveau – resten er automatisk.

Systemet vejer mindre end 5 kg og med det indbyggede batteri kan Compry Cool kører autonomt op til 6 timer. Tasken er isoleret og holder isvandet koldt. Derfor kan Compry Cool medbringes overalt på stadions, idrætshaller, træningsanlæg, omklædningsrum, behandlerrum, hjemme og hotelværelser altid klar til brug.

For mere information download Compry Cool brochure her

Contact us